Om Goddess of Life spillemaskinen

Goddess of Life er en rigtig flot og yderst gennemført online spillemaskine fra Playtech med gratis free spins, hvor et flot og spændende keltisk tema danner rammerne for spillet. Selvom det flotte og unikke keltiske tema formentlig i sig selv vil tiltrække rigtig mange forskellige slags spillere, så er det dog trods alt højst sandsynligvis de forskellige gevinster og jackpots, der tiltrækker langt de fleste spillere, for dette er nemlig en af de ellers meget få spillemaskiner, der rent faktisk kan tiltrække high rollers. Så er du i humør til at gamble, så gælder det om at satse stort på denne Goddess of Life spillemaskine, for så har du nemlig samtidig også muligheden for at vinde enormt stort.

Udvikleren bag denne unikke spillemaskine, Playtech, har valgt at opbygge denne spillemaskine på en meget almindelig vis med fem hjul, tre rækker og 20 gevinstlinjer, som altså gør det muligt at vinde den her potentielt set enorme jackpot, der er på spil. Har du ikke taget den helt store tegnebog frem, så har du alligevel en chance for at være med, for det koster som minimum 4 mønter at spille på Goddess of Life spillemaskinen pr. runde, men er du en gambler, så er det altså nu, du skal hente den helt store tegnebog, for den højst mulige indsats ligger nemlig på intet mindre end hele 10.000 mønter!

Goddess of Life

Symboler, tema og grafik

Som tidligere nævnt er det altoverskyggende tema på denne spillemaskine det keltiske tema, som i øvrigt er yderst gennemført, og har man bare en lille smule forstand på det keltiske, så vil man også hurtigt kunne gætte sig til, hvad det er for nogle forskellige symboler, som Playtech har valgt at udstyre denne spillemaskine med. Det er selvfølgelig de altafgørende elementer ild, vand, jord og luft, der her er tale om samt druider og livets gudinde selv. Hvis man derudover lægger hovedet lidt i blød, vil man formentlig også hurtigt kunne gætte sig frem til, hvilke andre symboler Playtech har valgt at proppe ind i maskinen, som de i øvrigt flittigt bruger, nemlig kortspilsymbolerne 10, J, Q, K og A.

Grafikken er i øvrigt fuldstændig eminent og passer rigtigt godt sammen med det overordnede keltiske tema på spillemaskinen Goddess of Life, og den høje kvalitet af grafik er samtidig også med til at få symbolerne til at virke mere livagtige og realistiske.

Jackpots og attraktive gevinster på højkant

Er du interesseret i at vinde store jackpots og andre attraktive gevinster, så skal du bestemt prøve lykken og satse stort på lige netop denne spillemaskine, for her har du nemlig blandt andet mulighed for at vinde en jackpot, der med en maks. indsats på 10.000 mønter kan vokse sig enormt stor, og samtidig med det kan du selvfølgelig også vinde gratis spins, bonusrunder og en lang række andre attraktive gevinster.

Konklusion

Er du til et flot og inspirerende keltisk tema, og er du samtidig lidt af en gambler, der godt tør at satse stort, så er denne Goddess of Life spillemaskine fra softwareudvikleren Playtech helt sikkert lige noget for dig, for her har du nemlig en chance for at satse helt op til 10.000 mønter pr. runde, hvilket formentlig må være enhver high rollers drøm, for guderne må vide, hvor stor jackpotten så kan blive. Derudover har du selvfølgelig også mulighed for at vinde gratis spins og en lang række andre fordelagtige gevinster, for her gælder den gyldne regel nemlig: Du kan vinde stort, hvis du også tør at satse stort!

Selvom det for manges vedkommende er den potentielt store jackpot og de andre yderst attraktive gevinster, der trækker, så er der også rigtig gode muligheder for at få en enormt god underholdning, hvis man vælger at spille på lige netop denne spillemaskine fra Playtech, og den kan derfor varmt anbefales herfra.

Du kan bl.a. spille Goddess of Life her:

Bet365 Casino